You Are Reading

2

My Bufday Yeay!!

fatiha Thursday, June 9, 2011
hello wassup babe?? long time no update ini blog la. hahah.. sori ye...xsihat sepenuh nya lagi..so mood pon baru nak muncul je ni.. ok2.. sambung citer sal bufday ni balik..
 ini ha...tuan punye blog nak bercerita, ahhaha.. 8 JUN 2011 aritu cam biasa my family sambut bufday saya kecik2 je kat mana lagi?? kat rumah ku syurga ku la...!!  so here are some pics ! ^^


Thank you ! Thank you! Thank you !!!! ^^ 
tapi ini tahun my BFF xde kene kan Bang Bang Boom! sgt best! xmcm tahun lepas aku kene panggilan hangit! hahah! kurang asam punye piqa!!
P/s: ada video but x boleh le upload kat blog an. bahaya! gambar ini je yang setelah ditapis yg layak letak kt blog ni..have fun!! see u guys! ^^

2 comments:

Zulkarnain said...

happy bday...

fatiha said...

thanx.. :)

Post a Comment

 
Copyright 2010 humanmindcracker