You Are Reading

1

Environment at UNIMAS !!

fatiha Wednesday, July 20, 2011
Universiti Malaysia Sarawak, 94300 Kota Samarahan, Sarawak Bumi Kenyalang.
nama pendek-UNIMAS

saya tahu ramai pelajar-pelajar di luar sana yang dapat masuk Unimas termasuklah a friend of mine jugak.. hehe.. 

only one sentence ::: Hai Junior ::: 

kakak2 senior N abang2 senior kat Unimas baik2 belaka.. dunt worry.. hehe... yg best kt Unimas??
BEST !!
yg best nye sebab ada pusat bowling, karoeke, snooker, wall climbing, kayak, tenis court pon ada, basikal petang2 ke.. menikmati persekitaran di bumi sarawak. yg indah..

tapi.. yg paling aku suka kat Unimas ni.. sebab?? sebab... awan & langit dia cantik tersangat sangat CANTIK !! nak nak waktu Subuh & Senja.. kadang2 kat sini ada AURORA yg kat langit tu sangat2 la  CANTIK !! (cantik lagi.. hehe)....sekali tengok pasti jatuh cinta.. 
dan juga best untuk belajar sebab environment nye yg tenang x macam di kawasan bandar yg sesak.. biasa lah.. aku suka NATURE hehe ^^
so.. ini ada beberapa gambar di Unimas.. hope enjoy it !

pusat bowling at Unimas

Water Tower

Tasik dalam Unimas & Jambatan Cinta

I always choose the number 8 !

Kolej Bunga Raya waktu senja

Berbasikal lah waktu petang ^^

At Kolej Bunga Raya ^^

Tasik Unimas








CAIS (library Unimas )



Kuliah Fakulti Seni

Fakulti Seni Gunaan dan Kreatif (FSGK)


Kayak at Tasik Unimas

Bowling lagi ^^





CAIS




CAIS lagi

 
Gerbang to UNIMAS











sumber daripada internet, Flickr. :)

1 comments:

Amir CheWill said...

Bro, nk tanya kolej bunga raya apartment atau bilik ? Kee memang semua kolej kediaman jenis apartment ? Just asking :)

Post a Comment

 
Copyright 2010 humanmindcracker