You Are Reading

1

yeay! Merdeka Raya!

fatiha Thursday, August 16, 2012

Assalammualaikum w.b.t
Terkejut tak? hahaha lama gile x buat entry baru kan?? 
this time im gonna make short entry. memandangkan kita semua berada dlm bulan yg baik lagi indah ini...tambah2 lagi dah nak raya. Kan?
heee :)

Disini, saya ingin meminta maaf andai ada salah silap, sesungguhnya saya cuma seorang gadis biasa yang selalu buat silap...selalu sangat... hahaha xlupe juga halal kan makan minum ye kawan2! segala ilmu yg telah korg curahkan.. :)
Nanti raya, raya jugak...merdeka jangan lupa ek! 


ouh ya! lupe nak bgtau...sem depan tak duk kolej lagi dah.. hahhaha x mampu !! duk umah sewa jek 
*tajuk PTA (projek tahun akhir) pon xdok lagi nih! aiyooo~~ *

Kepada teman saya yg berada jauh di lautan tu.. encik popeye the sailorman! xde buah tangan ke dari jepun? puasa jgn x puasa tau..jaga diri ! jangan lupa noona! hee...  :) 
last but not least! to you and to all of you! 

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR dan batin... ^^
wish awal2... esk nanti dah start buzy kemas rumah buat ketupat rendang sume. 
kepada yg balik beraya jauh di perkampungan tu..berhati hati ketika memandu..sayangilah org tersayang!
so..thats all.. tata :)

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment

 
Copyright 2010 humanmindcracker